HTML

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bringaval.blog.hu/api/trackback/id/tr652707690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zellerlevél 2013.10.07. 16:55:25

Ezt a technikát a Kisbácsát és Nagybácsát összekötő úton alkalmazzák egyes autósok. Azt hiszik, hogy a keskeny úton elférnek a szemben jövő szippantósautó, vagy busz, no meg a másik oldalon lévő biciklis között. Nos nem, akárhányszor is próbálkoznak (többnyire ugyanazokról van szó). De nem tanulnak, inkább dudálnak. Mit kéne csinálnia a többi közlekedőnek? A biciklisnek hirtelen nagyon gyorsan mennie, vagy mindenkinek nekimennie a szélső korlátoknak, csakhogy neki ne kelljen levennie a gázról a lábát?

bringaval · http://bringaval.uw.hu 2013.10.07. 17:42:43

@zellerlevél:
Talán fedélzeti kamerát kéne tenni minden járműre? Önmagában az semmit sem ér, fel is kéne jelentgetni a szabálytalankodókat, de ki akar olyan országban élni, ahol ez válik szokássá?
A rendőrség tevékenysége kimerül az abszolút gyorshajtók üldözésében, nem marad energiájuk a forgalomban tapasztalható slendriánságok ellen fellépni.
Hosszú távon mindenki jól járna, ha a rengeteg kicsi szabálytalankodást látva nem fordítanák el a fejüket csak azért, mert nem hoz eleget a konyhára. Persze ehhez jelen kéne lenniük a napi forgalomban, és figyelmeztetni, olykor büntetni a helytelenkedőket.
Nem a büntetés súlyosságának, hanem az elkerülhetetlenségének van visszatartó ereje.
süti beállítások módosítása